sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Viihtyvyydenparannusprojekti, osa 6: olohuoneen uusi tapetti

Viihtyvyyden edistämiseksi olohuoneessa rymsteerattiin ja nyt ehdittiin vihdoin tapetointihommiin. Tapettiseinän kuosiksi valikoitui värikäs Koralläng, joka tuo kaivattua lämpöä huoneeseen. Herbariumkin olisi ollut kaunis, mutta liian viileäsävyinen tähän tilaan. Tapettimenekki oli laskurin mukaan 2,2 rullaa, joten tilasin 3 rullaa kohtuuhintaan (yht. 203 euroa eli n.68 eur/rll) kotitapetti.fi:stä. Ylijäämätapetillekin löytynee jossain vaiheessa käyttöä jossainpäin taloa.

Miehestä on yhteisten vuosien aikana kehittynyt varsinainen mestaritapetoija, jonka työnjälki oli taas kerran ihan saumatonta. On se epeli!Tapettiseinän vastakkainen seinäkin koki suuria muutoksia, kun NewYork-taulu siirtyi olohuoneesta esikoisen seinälle ja sen paikalle sommiteltiin tauluryhmä, joka muutti huoneen ilmettä avarammaksi ja valoisammaksi. Hankin työpisteen luo hauskan seinälampun, joka on täydellinen työ-/lukuvalo. Kyllä meillä nyt on nättiä :)!New wallpaper in the living room

We re-wallpapered the living room wall. The new wallpaper is Koralläng from Boråstapeter. During our years together my husband has evolved to a master wallpaperer. Seamless job once again!

We also changed the opposite wall a bit, when the NY-print was replaced with some artwork and a funky work-/reading light. The room feels so pretty now!

4 kommenttia:

 1. Tapetti on kyllä kaunis! Mutta niin on olohuoneenne muutenkin, ihanan persoonallinen ja kauniita kalusteita :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :). Olohuone tuntuu kyllä nyt niin viihtyisältä ja kotoisalta.

  VastaaPoista
 3. Heippa! Löysin blogiisi, kun yritin etsiä käyttäjäkokemuksia Jyskin Falslev-sohvasta. Teillä se näyttää olleen nyt käytössä viime keväästä asti. Onko kangas pysynyt kuosissaan, ovatko istuimet pysyneet napakoina? Onko sohva tukeva? Suosittelelisitko?

  Tuntuu olevan mahdoton tehtävä löytää siroa kulmasohvaa, joka vielä sopisi säästöbudjettiin. Jyskin sohva olisi ainoa edes lähellä sitä, mitä haeskelen.

  PS: Tapetti on upea!

  VastaaPoista
 4. Hei! Meillähän kävi pieniä vastoinkäymisiä Falslev-sohvan kanssa, kun ensimmäisessä sohvassa selkänojan lukitusmekanismissa oli vikaa. Saatiin sitten Jyskistä ehjä sohva viallisen tilalle ja siinä lukitusmekanismit olivat ok. Istuimet ovat pysyneet napakoina, mutta kankaassa näkyy pientä nuhjaantumista (jota varmasti edesauttaa kovasti kyllä tuo sohvalla nuohoava terrieri...). Voin kyllä suositella sohvaa.

  Kiitos, tapetti on kyllä ihana :)

  VastaaPoista