perjantai 28. huhtikuuta 2017

Heräteostos

Selailin paikallista nettikirpparisaittia ja silmiini osui hauskannäköinen pöytä, joka oli vielä kaiken lisäksi erittäin edullinen. Suureksi harmikseni toinen ostaja ehti edelleni, joten se pöytä meni sivu suun. Tilanne kuitenkin antoi valaistumisen siitä, millaisen pöydän oikein haluan olohuoneeseemme ja innosti etsimään jotain samantyyppistä.

Kauaa (tai kaukaa) ei tarvinnut etsiä, Ikeassa oli heti parikin potentiaalista ehdokasta, joista varsinkin Fjällbo (koko 90x47x47 cm, hinta 59 eur) oli erittäin paljon minun makuuni.

Toinen ehdokas, Nyboda-pöytä (koko 75x60x50 cm, hinta 49 eur) on ihan kiva käännettävine pöytälevyineen (toinen puoli musta, toinen beige), sitä voisi itse tuunata enemmän omaan makuun sopivaksi ja sen alle saisi sujautettua harmaan rahinkin. Toisaalta se on vähän pliisu eikä mittasuhteiltaan niin kiva kuin Fjällbo.

Koska en jaksa (tässäkään asiassa) jäädä jahkailemaan, päädyin tilamaan Fjällbo-pöydän ja sen pitäisi tupsahtaa meille ensi viikon loppupuolella. Jei!


Impulse buy

I found a lovely table from a local online flea market site. Unfortunately it had already been sold, but it gave me inspiration about what kind of a coffee table I want in our living room. After a quick search I found two candidates from Ikea and ended up choosing the wood top Fjällbo table, which should arrive to us next week. Yay!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti